Onze leefplek

Een plek waar ruimte is voor ieder mens

Natuurlijk Gaia, een schitterende plek aan zee. Een wijk, natuurlijk gelegen met een weids uitzicht aan zee, bestaande uit 24 woningen van verschillende formaten op ruim 2 hectare grond. Iedereen die onze manier van leven aanspreekt, kan in principe hier komen wonen. Jong en oud, gezinnen, stelletjes en alleenstaanden. In de gemeenschap wonen 4 mensen samen met hun partner die dementeert of de ziekte van Parkinson heeft of een niet aangeboren hersenletsel.

In de wijk is een ontmoetingsruimte, die we de Herberg noemen, een plek waar je altijd terecht kunt om mensen te ontmoeten. De hele wijk is autovrij. Carports aan de rand, een grote schuur voor fietsen, bolderkarren enz. In deze wijk wonen en werken mensen die van de natuur houden en deze respecteren. Over alles in de wijk is nagedacht: water, energie, verkeer, bouwmaterialen, vormen, duurzaamheid, ecologie, zelfvoorziening en zelfverzorging.

Samen leven, samen delen

Gemeenschappelijke ruimtes

Herberg

Herberg

Midden in de wijk staat de herberg, een gastvrije plek waar iedereen altijd welkom is en de koffie of thee vers gezet wordt.

Werkschuur

Werkschuur

Voor klusjes en hobby's. Hier kun je zelf de noodzakelijke klusjes uitvoeren of je buurman vrijblijvend een handje helpen.

Meditatieruimte

Meditatieruimte

Er komt een prachtige meditatieruimte waar iedere dag op vaste tijden gemediteerd kan worden waar iedereen die dat wil aan mee kan doen!

4 vakantie-/logeerkamers

4 vakantie-/logeerkamers

Deze kamers kunnen verhuurd worden aan mensen die willen ervaren hoe wij leven, vakantiegasten, vrienden, fietsers of wandelaars.

  • Meer weten over Natuurlijk Gaia?

    Wij beantwoorden je vragen graag.

    Heb je interesse, een vraag of wil je graag vrijblijvend spreken met één van de toekomstige bewoners?

    Neem contact op