• Toekomstige bewoner

  Gerard Berlee

  Hallo, mijn naam is Gerard Berlee . Ik ben 65jaar en gepensioneerd ZiekenhuisInstrumentatieTechnicus.

  De laatste 10 jaar ben ik op zoek naar mijn Gevoel gegaan .Dit zoeken heb ik gedaan d.m.v. allerlei cursussen op het "alternatieve pad". Één van de laatste cursussen was onder andere de opleiding tot SENSI-Therapeut: met deze Sensi-therapie wordt het zelfherstellende vermogen van de cliënt (mens of dier) geactiveerd door naar de oorzaak/oorsprong van probleem/klacht/symptoom te gaan! Waarna en waardoor de symptomen zeer snel blijvend verdwijnen.

  Deze kennis en kunde en de uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van techniek neem ik mee als inbreng waar gebruik van mag en kan worden gemaakt .

  Ik wil graag in "Natuurlijk Gaia Venhorst " gaan wonen omdat daar de spirit is om met elkaar, elkaar te helpen in een menswaardige (humane) leefgemeenschap, die zoveel mogelijk zelfvoorzienend en ondersteunend is in al haar levensbehoeften (eten, aandacht, aanraking en privacy), klussen (technische, tuinonderhoud , boodschappen, e.d) en lichaamsbeweging(Chi-neng) en ondersteuning en geestelijke hulp . Liefs , Gerard

  Gerard Berlee
 • Toekomstige bewoonster

  Marion van den Waardenberg

  VOEL ME DANKBAAR EN HEEL GELUKKIG

  Ik kijk er naar uit in Natuurlijk Gaia te wonen. Mijn leven te delen met mensen in alle opzichten; te mogen schenken uit mijn kruik.

  Ik zie mij daar wonen op mijn eigen plek samen met poes Daisy, in volle vrijheid met mijn ‘Solitude’, dat heb ik nodig om in contact te zijn met al wat IS. Mediteren, hobby’s, studie, nieuwe ontwikkelingen. Leven in wisselwerking met de mensen om mij heen, samen ZIJN.

  Vanuit deze natuurlijk basis, universele bron, laat ik mij graag voeden en leiden om in deze fase van overvloed, kennis en ervaringen te delen.

  Marion van den Waardenberg
 • Toekomstige bewoonster

  Mireille Cordewener

  Ik kom uit een gezin van zeven kinderen en wij wonen allemaal verspreid door het land. Naarmate ik ouder wordt, zal ik misschien wat hulp en ondersteuning nodig hebben. Het is daarom een geruststellende gedachte dat wij elkaar in onze woongemeenschap kunnen en zullen steunen als er een hulpvraag is. Samen vormen wij ook een familie, een familie van gelijkgestemden. Ik verheug mij erg op het ontstaan en het van dichtbij beleven van dat familie gevoel in ons dorp.

  Liefs Mireille

  Mireille Cordewener